Träningskompisar, någon som säger vad du ska göra, prestationsmål, känslomål, kontinuitet, dunka dunka musik, gamla poplåtar, att gå till gymmet, att få träna hemma med det du har, rörlighet, styrka, kondition, ett bestämt träningsprogram, allroundträning, pass, ensam i gymmet, musik i öronen, utseende, inre styrka, endorfinkick, sköna promenader, svettfest? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag är just nu så motiverad! Att lära känna min kropp på nytt efter graviditeten. Att få känna mig stark och hel. Gärna tillsammans med kompis. Efter ett program som någon annan har gjort. Syftat på mina mål. Kontinuitet är fantastiskt. Energin jag fyller kroppen med under ett pass. I gymmet. Även i grupp ibland, för att få variation och glädje. POWER! ❤️??? Jag älskar vad träning, rörelse och framför allt styrkan gör med mig! Vill skicka med min känsla till er alla, träningsälskare som stillasittande! Det behövs inte mycket, rör på dig, om bara lite. Endorfiner och energi är fantastiskt för din hälsa. ☀️


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *