Sommaren är snart slut och höstsäsongen drar igång.

Från och med v 35 kan du åter boka in din träning tillsammans med Angelica. Välj bland utbuden under fliken ”Träning”.

Vad vill du lägga fokus på under hösten 2019? Kom och var med på gruppträning i Lysviks gympahall, boka in dig på en Styrkegrupp tillsammans med en vän eller varför inte beställa ett träningsprogram som du kan köra vart du och som är skapat efter just dig, dina mål och möjligheter till redskap.

NYHET! Gå med i Facebookgruppen ”Angelicas Hälsa & Vardagsträning – Träningsdejter”. Där kan du boka in träningspass, promenader eller haka på någon annan med samma intresse. Träningen blir ofta roligare tillsammans med andra. Välkommen att hänga och snacka träning, motivation och rörelseglädje.

Gör träning till en rutin i din vardag. Rörelseglädje är till för alla.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *