Mitt namn är Angelica Berg.

Jag är 29 år, bosatt i Värmland Lysvik med min sambo, vår nyfödda dotter, katten och 15 höns.

Vem är jag? Jag är en glad, positiv och målmedveten tjej som älskar att sprida glädje och energi runt omkring mig. Både till nära och kära, och till människor jag möter i vardagen. Jag älskar mötet med människor och det är en stor grund till att jag utbildat mig, Cert. Kost & Träningskonsult och sedan två år tillbaka startat eget företag.

På fritiden umgås jag med familjen gärna hemma i trädgården, odlar grönsaker, matar hönsen, renoverar på huset eller bara njuter av livet. Styrketränar mycket tillsammans med vänner och älskar att känna hur musklerna får ta i, växa och bli starka. 

Jag har ett brinnande intresse för hälsa och välmående genom träning och rörelse. Min filosofi är att vardagsmotion är någonting för alla. Det gäller att hitta sitt sätt att göra det på för att samtidigt kunna glädjas åt det. En lång tid framåt. Jag lever efter mitt motto: Bli starkare, känn dig starkare. Styrka kommer inifrån, kroppsligt och mentalt.

Jag som personlig tränare tror att mycket kommer gratis genom att vara stark. Styrketräning är en viktig pusselbit i vårt välmående, energi och vardag! Att bli lite starkare underlättar i mycket. Förebygger skador, stärker upp kroppen och ger mer POWER till livet. 

Jag finns här för alla, med inriktning mot dig som vill komma igång med din rörelseglädje och träning och/eller dig som helt enkelt vill bli starkare.

Att inspirera, motivera och vägleda människor i deras liv och vardag, med träning, styrkeutveckling och coachning, är det jag vill göra varje dag.